شایان ذکر است فرآیندی که باعث می شود پوست خام به چرم تبدیل شود، به عنوان دباغی شناخته می شود، و این یک مهارت حرفه ای است که در طول قرن ها تکامل یافته و به آنچه امروز می دانیم تبدیل شده است.
پوست خام ابتدا برای مدت طولانی در آب خیس می شود و در این مدت تمیز و نرم می شود.
پس از این، آنها با نمک پخت می شوند فرآیندی که رطوبت باقیمانده را از بین می برد و تضمین می کند که چرم عاری از باکتری باقی می ماند و آن را بادوام تر می کند.
چرم اکلیلی متری بعد از عاری شدن چرم طبیعی از هر گونه آلودگی به دست می آید و طرفداران بسیاری دارد.
در واقع می توان گفت خوک، اسب، گوسفند و بز (دیگر دام های اصلی صنعت گوشت) نیز از پوست آنها برای چرم استفاده می شود و چرم گوزن نیز ظاهری منظم در بازار دارد. البته لیست به همین جا ختم نمی شود.
حیوانات عجیبتری مانند شترمرغ و کانگورو (که هر دو برای صنعت گوشت پرورش داده میشوند) نیز در این راه مورد استفاده قرار میگیرند و همچنین بازاری برای چرم خزندگان از مارها، تمساحها و تمساحها وجود دارد.